Sectors

Automoció

Amb una llarga experiència dins del sector, treballem per a concessions d’Audi, Volskwagen, Seat, Sköda, Opel, Hyundai, Toyota, Mazda, Volvo, Kia, Yamaha, Vespa…gestionant el projecte d’acord amb els equips de disseny i estàndards del fabricant, en la implantació tant de la comercial com dels tallers i en la legalització integral de la seva activitat i serveis.

Sanitari

Fa 25 anys vam projectar una de les clíniques de reproducció assistida més importants de Barcelona. Des d’aleshores hem projectat i legalitzat clíniques oftalmològiques amb cirurgia intra-ocular i laser oftàlmic, clíniques odontològiques, clíniques de medicina estètica amb quiròfan ambulatori, gabinets de psicologia, consultoris mèdics, farmàcies…

Alimentari

Tenim experiència tant en projectes per a  fabricació alimentària com en comerç alimentari. Treballem per a reconegudes marques de prestigi, cuines centrals (càtering), forns, supermercats, i especialistes alimentaris de diversos àmbits. Un sector amb unes característiques pròpies i projectes a mida.


Industrial

Projectes industrials de fabricació, manipulació i emmagatzematge, tallers mecànics, injecció de plàstics, circuits impresos, auxiliar d’automoció, fabricació de mobles, tèxtil, fabricació de bombes, filtres, distribució…


Oci i Restauració

Restauració, cadenes de menjar ràpid, teatres, cinemes, bars, locals d’ambient musical, discoteques, gimnasos. Disposem d’una amplíssima cartera de clients d’aquest sector, per la nostra garantia d’èxit al començar un projecte.


Comerç

Coneixem molt bé les necessitats d’aquest sector i les normatives municipals que el regulen. Moda, mobles, decoració de la llar, joieria, bijuteria, ferreteria, subministraments industrials…


Franquícies

Treballem per a marques que franquicíen la seva comercialització, encarregant-nos de l’assessorament i legalització del projecte del franquiciat, en tots els seus àmbits.


Social

Escoles, escoles bressol, entitats socials sense ànim de lucre, centres de formació no reglada. En tenim àmplia experiència.


Administratiu i Oficines

Projectes relacionats en immobles destinats a ús d’oficines. Informe de viabilitat i càlculs estructurals. Projecte de legalització d’obres. Certificat de comptabilitat urbanística, projecte de legalització d’activitat, informes de seguretat i evacuacions i, fins i tot, la llicència publicitària.