Qui som

Som una enginyeria familiar fundada a l’any 1994

Amb 25 anys al sector, el nostre equip d’enginyers industrials, arquitectes, arquitectes tècnics, estructuristes, enginyers especialistes instal·lacions, en acústica, en protecció contra incendis, telecomunicacions, llicenciats en ciències polítiques, consultors, delineants industrials, sempre en formació continua i amb una llarga experiència dins el sector.

Som una empresa consolidada i amb projecció, amb un equip professional, experimentat i ben avingut, el talent que reunim i la nostra professionalitat i dilatada experiència ens ha convertit en un clar referent al sector.

Un dels nostres fets diferencials és que som un col·laborador potent i compromès; ens fem nostre el vostre projecte i ens ocupem de tot el procés fins que aconseguim les llicències i autoritzacions que necessiteu. Podreu despreocupar-vos i dedicar-vos a fer gran el vostre negoci.

“Mai hem finalitzat una feina fins entregar els dossiers amb els projectes, plànols aprovats, certificacions, documentació, certificació favorable i llicència concedida” 

Xavier Escoda. CEO

Objectius

Obtenir els permisos i autoritzacions que ens encarregueu

Per aquesta raó, sempre realitzem un informe previ de viabilitat exclusiu per a cada encàrrec, sense cap cost ni compromís per a vosaltres, que us garanteix la viabilitat del projecte.

Seguidament pressupostos, plànols, projecte, obres, inspeccions i permisos o llicències

Fidelitzar els nostres clients

Per això desenvolupem els projectes integralment, de principi a fi, amb pressupostos tancats i sense variacions econòmiques durant la tramitació de cada expedient.

També fem per a vosaltres totes les gestions i tràmits necessaris fins a obtenir el permís o autorització que necessites.


SERVEI INTEGRAL ESCODA

De principi a fi

 • null

  Assessorament gratuït perquè trobeu el millor local o nau

 • null

  Informe urbanístic previ i Auditoria d’emplaçament per garantir viabilitat

 • null

  Confecció de pressupostos tancats, sense futures variacions

 • null

  Aixecament de plànols i projecte

 • null

  Seguiment d’industrials d’obra

 • null

  Gestió de la inspecció administrativa

 • null

  Entrega de cerificacions i llicència concedida

El nostre fet diferencial

Garantia prèvia absoluta: amb l’informe previ de viabilitat, totalment gratuït, us garantim la viabilitat del projecte abans no hagueu signat el local o nau.

Pressupost tancat: el fet de treballar des d’un inici amb pressupostos tancats impedeix sorpreses econòmiques negatives del projecte.

Gestió integral: gestionem els tràmits des del inici fins al final i  us informem de manera continuada dels diferents estadis del vostre projecte. Som al vostre costat sempre, de principi a fi.

Coneixement i Professionalitat: som un equip amb profund coneixement de les normatives que s’han de tenir en compte, de les institucions que les regulen i dels tècnics de l’Administració encarregats de fer les revisions..

La formació, qualificació, experiència professional i la visió estratègica de l’equip, avalen els nostres resultats.

Compromís: teniu el nostre compromís d’assolir els objectius proposats en el termini pactat d’una manera àgil, perquè el vostre projecte no s’aturi per res.